Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

Prima pagină  »  Despre Noi  »  Echipa A.O Dorinţa
Echipa A.O Dorinţa

Activitatea Asociației Dorința s-a intensificat semnificativ în ultimii ani. Echipa multidisciplinară a centrului oferă  servicii directe beneficiarilor (abilitare și recuperare, consiliere, informare, pregătire pentru incluziune școlară, pregătire pentru accesul pe piața muncii). Asociația Dorința oferă servicii adaptate nevoilor și situațiilor fiecărui copil sau tînăr care i se adresează la domiciliu, acoperind prin activitățile sale copii și tineri din 18 localități din raion. 

Din anul 2009, echipa centrului a contribuit la incluziunea copiilor cu dizabilități în școlile de masă din raion (primele clase incluzive). Tot ea asigură, după caz, monitorizarea situației copiilor după integrare și colaborează cu cadrele didactice din școli pentru ca procesul de incluziune să decurgă fără obstacole pentru copil sau familie. 

Echipa Asociației cooperează îndeaproape cu Serviciul de Asistență Psihopedagogică de la nivelul raionului și organizează deseori schimburi de experiență cu privire la evaluarea și susținerea individualizată a copiilor cu dizabilități sau cu CES.

 

 



Prima pagină  »  Despre Noi  »  Echipa A.O Dorinţa


© 2024 DORINTA - Asociația de sprijin a copiilor și tinerilor cu dizabilități   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS